Clicky


Delin Property verhuurt ruim 8500 m2 meerjarig aan NewCakes BV

Delin Property verhuurt ruim 8500 m2 meerjarig aan NewCakes BV
16-03-2021 10:08 | Bedrijfsnieuws | auteur Redactie

AMSTERDAM - Delin Property heeft een meerjarige huurovereenkomst gesloten met NewCakes B.V. betreffende circa 7.000 m2 hoogwaardige logistieke ruimte, circa 900 m2 kantoorruimte en circa 650 m2 mezzanine aan de Casablancaweg 20 op Amsterdam Park. Deze nieuwe locatie faciliteert zowel nationale als internationale distributie uitstekend dankzij de multimodale bereikbaarheid.

NewCakes B.V. is gespecialiseerd in de verkoop en distributie van bakproducten en taartdecoratie artikelen voor de thuisbakmarkt, retail en grootverbruiker. Sinds januari 2021 is het bedrijf onderdeel van Dr. August Oetker KG.

Delin Amsterdam Park bevindt zich op het Atlaspark in het Amsterdamse havengebied in Westpoort Amsterdam. Deze locatie voldoet aan de hoge eisen van de hedendaagse logistieke dienstverlening en biedt overslagvoorzieningen aan tussen zee-, weg-, lucht-, binnenvaart- en spoorroutes.

Directe toegang tot de snelweg A5 verbindt deze logistieke hotspot met de luchthaven van Schiphol en het centrum van Amsterdam in ongeveer tien minuten. De Randstad en andere logistieke hotspots zijn via de aansluitende uitvalswegen A4, A9 en A2 eveneens snel bereikbaar. Op Delin Amsterdam Park is nog 16.500 m2 warehouse beschikbaar voor verhuur.

Delin Property werd bij deze verhuurtransactie geadviseerd door Cushman & Wakefield en NewCakes B.V. door Servator Group.