Clicky

 
Transport Online - Martijn Koning heeft zijn Instagramaccount weer terug

Martijn Koning heeft zijn Instagramaccount weer terug

Martijn Koning heeft zijn Instagramaccount weer terug
14-03-2021 14:47 | Showbizz | auteur ANP

DEN HAAG - [update 17:09 uur] Het Instagramaccount van Martijn Koning staat weer online, zo laat een woordvoerder van moederbedrijf Facebook zondag aan het ANP weten. Eerder werd gemeld dat de pagina van de cabaretier door het sociale medium offline was gehaald.

Het account was tijdelijk verwijderd omdat, naar blijkt ten onrechte, gedacht werd dat het om een fake-account zou gaan en niet om de echte pagina van Koning zelf.

Koning zelf schreef eerder op de dag op Twitter over de verwijdering van zijn account dat hij "geen idee waarom" had en dat het medium contact met hem op zou nemen. Instagram kan accounts verwijderen als deze gerapporteerd worden voor zaken als spam en aanstootgevende content.

De komiek kreeg na zijn optreden bij Jinek donderdag veel kritiek op de roast die hij voor tafelgast Thierry Baudet van Forum voor Democratie hield. Hierin refereerde hij onder meer aan de Joodse afkomst van Baudets verloofde. De FVD-voorman werd daar zo boos om, dat hij wegliep. RTL en de redactie van Jinek distantieerden zich later van het optreden van Koning.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,989
Diesel1,635

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions