Transport Online - Bijna 1,4 miljoen zien Marco Borsato huilen op de bank bij Linda

Bijna 1,4 miljoen zien Marco Borsato huilen op de bank bij Linda

Bijna 1,4 miljoen zien Marco Borsato huilen op de bank bij Linda
14-03-2021 10:16 | Showbizz | auteur ANP

HILVERSUM - Zo'n 1,37 miljoen mensen hebben zaterdagavond op SBS6 gekeken naar het interview van Marco Borsato bij Linda's Wintermaand. Dat blijkt uit cijfers van Stichting KijkOnderzoek. De special eindigde daarmee op de vijfde plaats van best bekeken programma's van de dag.

De zanger deed in de special na ruim een jaar mediastilte zijn verhaal over het afgelopen jaar waarin hij een burn-out had en scheidde van zijn vrouw Leontine. Waar normaal gesproken ook andere gasten aanwezig zijn in Linda's Wintermaand, was hij zaterdagavond de enige gast. In het emotionele interview vertelde hij onder meer dat hij serieus overwoog om "eruit te stappen."

RTL 4 scoorde zaterdagavond goed met de seizoensstart van Lego Masters. Het programma, dat het afgelopen jaar een grote hit was, wist bijna 1,8 miljoen kijkers te trekken en was daarmee het op een na best bekeken programma van de dag. Alleen het NOS journaal van 20.00 uur deed het met bijna 2,5 miljoen kijkers beter. Ik Vertrek maakte met meer dan 1,6 miljoen kijkers de top drie compleet.

Ook het nieuwe RTL 4-programma De Verraders kende een goed begin. Zo'n 1,6 miljoen mensen keken naar het spelprogramma, goed voor een vierde plaats op de dagelijkse kijkcijferlijst.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

De rijverboden voor deze week: maandag 17 mei t/m zondag 23 mei

Alle Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,900
Diesel1,526

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen