Clicky

 
Transport Online - Aanhoudingen voor aanrijding met heftruck in Urk

Aanhoudingen voor aanrijding met heftruck in Urk

Aanhoudingen voor aanrijding met heftruck in Urk
11-03-2021 11:51 | Binnenland | auteur Redactie

URK - Afgelopen dinsdag heeft de politie een tweede verdachte aangehouden voor mogelijke betrokkenheid bij een incident met een heftruck. Bij dit incident raakte een 24-jarige man uit Urk ernstig gewond aan zijn benen, meldt de politie.

Zaterdagavond rond 22.10 uur kreeg de politie een melding dat er een aanrijding had plaatsgevonden op de Griend in Urk waarbij een heftruck was betrokken. Agenten vonden een man aan die gewond was aan zijn benen. Hij is overgebracht naar het ziekenhuis. 

De bestuurder(s) van de heftruck waren ervandoor gegaan. De politie heeft sporenonderzoek gedaan, getuigen gehoord en camerabeelden bekeken. Afgelopen maandag is al een 19-jarige man aangehouden die zich bij de politie melde.  

Een 18-jarige man, ook uit Urk, is dinsdag aangehouden nadat ook hij zich had gemeld. Beiden worden verdacht van betrokkenheid bij dit incident. De 19-jarige man wordt vandaag voorgeleid aan de Rechter-Commissaris. 

Wat er precies is gebeurd en wie hierbij betrokken zijn wordt door de politie onderzocht. Meer aanhoudingen worden niet uitgesloten.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,985
Diesel1,614

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions