Transport Online - Swissport sluit vijfjarig contract met Turkish Airlines op Brussels Airport en verlengd op Schiphol

Swissport sluit vijfjarig contract met Turkish Airlines op Brussels Airport en verlengd op Schiphol

Swissport sluit vijfjarig contract met Turkish Airlines op Brussels Airport en verlengd op Schiphol
10-03-2021 13:32 | Zakelijk Nieuws | auteur Redactie

ZAVENTEM - Swissport en Turkish Airlines hebben een vijfjarig contract voor de afhandeling van luchtvracht getekend op Brussels Airport. De samenwerking volgt op een recente verlenging van vijf jaar met Swissport op Schiphol. De nieuwe samenwerking met diensten die in maart begint, omvat luchtvrachtafhandeling en rampdiensten voor drie wekelijkse vrachtvluchten en vrachtafhandeling voor de dagelijkse passagiersvlucht op Brussels Airport.

Bovendien zal Turkish Airlines verhuizen naar een kantoor in het gloednieuwe kantoorgebouw van Swissport met vier verdiepingen, dat grenst aan het vrachtcomplex in Brussel. De nieuwe kantoorfaciliteiten van Swissport helpen de dagelijkse operationele en administratieve workflows tussen Swissport en zijn klanten te integreren.

“We zijn erg trots Turkish Airlines als nieuwe klant in Brussel te mogen verwelkomen. Het vijfjarige contract is het resultaat van een grondig selectieproces en verstevigt onze langdurige en succesvolle internationale samenwerking”, zegt Thierry Miremont, Managing Director van Swissport in België, Nederland en Denemarken.

Het nieuwe contract volgt op een recente verlenging van vijf jaar van de samenwerking tussen Swissport en Turkish Airlines op Amsterdam Schiphol Airport en is een belangrijke stap in de wereldwijde samenwerking tussen beide bedrijven.

“Brussels Airport is een belangrijke toegangspoort voor ons aangezien we ons netwerk uitbreiden en ons meer richten op speciale producten zoals farmaceutische producten”, zegt Raşit Yilmaz, Regional Cargo Director West Europe of Turkish Cargo.

“Na vele jaren van succesvolle samenwerking met Swissport in Amsterdam, zijn we verheugd deze uitgebreide samenwerking met Swissport in Brussel aan te kondigen. Hun wereldwijde ervaring en goed uitgeruste faciliteiten zullen een sleutelrol spelen bij het bereiken van onze doelen."

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,917
Diesel1,563

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen