Transport Online - Vrouw opgepakt voor inrijden op groep kinderen

Vrouw opgepakt voor inrijden op groep kinderen

Vrouw opgepakt voor inrijden op groep kinderen
10-03-2021 13:41 | Binnenland | auteur Redactie

HANSWEERT - De politie heeft dinsdagmiddag een 23-jarige vrouw uit Hansweert aangehouden. De vrouw wordt verdacht van poging tot zware mishandeling op een groepje kinderen, meldt de politie.

Afgelopen zondag zou het groepje kinderen voorwerpen tegen de woning van de vrouw hebben gegooid. Zij renden en fietsten hierop weg. De vrouw was hier kennelijk zo kwaad over dat zij in haar auto zou zijn gestapt en op het groepje kinderen zou zijn ingereden. Dit is door getuigen gezien. Eén van de jongens werd mogelijk door de auto geraakt en kwam ten val, een ander kon nog opzij springen om een aanrijding te voorkomen.

Door de politie zijn verschillende getuigen van het incident gehoord. Ook deden ouders van drie betrokkenen aangifte van poging tot zware mishandeling.

De vrouw is aangehouden en overgebracht naar een politiecellencomplex. Daar is ze gehoord door rechercheurs. Nadat ze een verklaring had afgelegd is de vrouw in vrijheid gesteld. Zij kreeg een dagvaarding mee en moet zich te zijner tijd voor de rechter verantwoorden.

Ook wordt door de politie een melding gemaakt bij het CBR. Zij gaan mogelijk een onderzoek doen naar het feit of de vrouw wel geschikt is om een rijbewijs te mogen hebben.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,917
Diesel1,563

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen