Clicky

 
Transport Online - Verdachte van steekincident hardloopster Eindhoven aangehouden

Verdachte van steekincident hardloopster Eindhoven aangehouden

Verdachte van steekincident hardloopster Eindhoven aangehouden
09-03-2021 19:47 | Binnenland | auteur Redactie

EINDHOVEN - De politie heeft dinsdagavond een verdachte aangehouden voor een steekincident met een hardloopster in Eindhoven. Mede dankzij de ingeschakelde hulp van het publiek kon de politie een 49-jarige man als verdachte aanhouden, meldt de politie.

Het steekincident vond gistermiddag rond kwart over vier plaats in de Marterstraat in Eindhoven. Een  33-jarige vrouw  werd tijdens het hardlopen kennelijk zonder enige aanleiding vanachter in haar rug gestoken en raakte daarbij zwaargewond. Omstanders verleenden eerste hulp  tot de komst van hulpdiensten. Het slachtoffer werd met verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis.

Om de verdachte op te sporen deelde de politie foto's van de verdachte. 

Dankzij de getoonde foto's en de hulp van het ingeschakelde publiek kwam de verdachte al snel in beeld omdat we diverse zeer bruikbare tips ontvingen. De verdachte is een 49-jarige man uit Eindhoven. Hij is door politieagenten aangehouden op de Kapteynstraat in Eindhoven. 

De verdachte is ingesloten op het hoofdbureau in Eindhoven. De verdachte zal uitgebreid worden verhoord over zijn mogelijke rol en aandeel in het steekincident.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,983
Diesel1,629

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions