Clicky

 
Transport Online - Fietsster die werd aangereden door vuilniswagen in Tholen overleden

Fietsster die werd aangereden door vuilniswagen in Tholen overleden

Fietsster die werd aangereden door vuilniswagen in Tholen overleden
06-03-2021 16:01 | Ongevallen | auteur Redactie

THOLEN - De 68-jarige fietsster die vrijdagochtend op de Slabbecoornweg in Tholen ernstig gewond raakte bij een ongeval met een vuilniswagen is aan haar verwondingen overleden, meldt de politie zaterdagmiddag.

Het ongeval gebeurde vrijdagmorgen rond 08:30 uur op de kruising met de Deltaweg tussen een vuilniswagen en een fietsster op een elektrische fiets.

De vuilniswagen sloeg af en kwam in aanrijding met de 68-jarige fietsster. Er werd een traumahelikopter opgeroepen, maar uiteindelijk is de vrouw met de ambulance naar een ziekenhuis in Rotterdam gebracht. 

Door agenten zijn getuigen van het ongeval gehoord en ook de chauffeur van de vuilniswagen heeft een verklaring afgelegd. De man moest een blaastest ondergaan. Hieruit bleek dat hij niet onder invloed van alcohol was. De vuilniswagen had een dashcam aan boord, de beelden hiervan worden afgestaan aan de politie ten behoeve van het onderzoek.

De politiehelikopter heeft overzichtsfoto’s van de situatie ter plaatse gemaakt, die worden meegenomen in het onderzoek.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,938
Diesel1,912

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions
Rijverboden