Transport Online - Dronken man rijdt door met motorkap voor zijn voorruit na ongeval [+foto's]

Dronken man rijdt door met motorkap voor zijn voorruit na ongeval

Dronken man rijdt door met motorkap voor zijn voorruit na ongeval [+foto's]
06-03-2021 14:59 | Ongevallen | auteur Redactie

PRINSENBEEK - Het politieteam Verkeer heeft zaterdagmorgen rond 07.00 uur op de A16 bij Prinsenbeek een 44-jarige Tilburger aangehouden.

De automobilist bestuurde onder invloed een auto terwijl zijn rijbewijs geschorst was. Bovendien veroorzaakte hij tijdens het rijden gevaar en hinder, ook verliet hij een plaats ongeval. Aan het bureau weigerde hij mee te werken aan de bloedproef.

Een weggebruiker belde in de vroege ochtend met de politie omdat hij achter een auto reed waarvan de bestuurder mogelijk onder invloed was. Deze automobilist reed met de motorkap op de voorruit en overzag de weg door zijn hoofd uit het raam aan de bestuurderszijde te steken. Hij werd door de politie staande gehouden bij afrit 17 bij Prinsenbeek.

De automobilist was onder invloed van alcohol en vermoedelijk ook drugs. Zijn rijbewijs bleek niet meer geldig te zijn. De auto waarin hij reed had aan de voorzijde zware schade.

Medewerkers van Rijkswaterstaat hebben na een zoektocht op de A59 een beschadigd ANWB-bord aangetroffen. Op de plaats van de aanrijding lagen stukken plastic die overeenkomen met de auto van de verdachte. Rijkswaterstaat doet aangifte van verlaten plaats ongeval.

De politie doet een mededeling aan het CBR over het rijgedrag van de Tilburger. De auto is total loss, aldus de politie

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,854
Diesel1,492

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen