Clicky

 
Transport Online - Belgische Van Moer Logistics neemt NDB Logistics van Trafuco over

Belgische Van Moer Logistics neemt NDB Logistics van Trafuco over

Belgische Van Moer Logistics neemt NDB Logistics van Trafuco over
05-03-2021 17:22 | Bedrijfsovernames en fusies | auteur Redactie

ZWIJNDRECHT(B) - Van Moer Logistics uit het Belgische Zwijndrecht heeft NDB Logistics uit Antwerpen overgenomen. NDB Logistics is de divisie containertransport van de Trafuco Group.

Het Antwerpse transportbedrijf NDB Logistics beschikt over 60 vrachtwagens, 320 containerchassis en een depot van 44.000 m2 in Luithagen.
NDB Logistics is voornamelijk gespecialiseerd in het vervoer van ADR-boxcontainers en realiseerde in 2020 een omzet van EUR 6,8 miljoen.

“NDB Logistics, onze divisie containertransport, heeft 60 vrachtwagens en 320 chassis. Vandaag gaat het goed, maar in de toekomst is schaal onmisbaar om efficiënt te kunnen werken. Ook het aanbieden van multimodale oplossingen wordt een must. Daarom denken we dat het voor klanten en personeel beter zou zijn om deze tak in een grotere groep als Van Moer Logistics onder te brengen”, zegt Marc Van den Broeck, voorzitter van de raad van bestuur van de Trafuco Group.

“Op deze manier kunnen we ons concentreren op de verdere ontwikkeling van de kernactiviteiten van Trafuco. Dit zijn tanktransport en overdekt transport voor de chemie-, olie- en afvalsector, het bunkeren van zeeschepen en opleidingen in transport. In de nabije toekomst voorzien we ook nieuwe investeringen in deze drie niches."

Dankzij de overname vestigen we ons eerste transportdepot op de Antwerpse rechteroever, wat bijkomende synergieën creëert voor beide transportvloten.

Jo Van Moer: "Met de overname van NDB Logistics spelen we optimaal in op de schaalvoordelen, waardoor we deze vrachtwagens ook efficiënter kunnen inzetten dankzij de combinatie en hergebruik van de boxcontainers. Ook het aandeel ADR-chauffeurs binnen onze groep zal hierdoor sterk toenemen, waardoor we onze dienstverlening voor de chemiesector verder kunnen uitbreiden."

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,104
Diesel1,724

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions