Transport Online - Rijnberg Opleidingen overgenomen door Dek opleidingen

Rijnberg Opleidingen overgenomen door Dek opleidingen

Rijnberg Opleidingen overgenomen door Dek opleidingen
05-03-2021 08:36 | Bedrijfsovernames en fusies | auteur Redactie

GOES - Dek opleidingen BV is al 45 jaar actief in het verzorgen van opleidingen op het gebied van verkeer, veiligheid en logistiek in Zuid-West Nederland. Dek opleidingen is verheugd met de overname per 1 april 2021 van Rijnberg Opleidingen BV, hierdoor kunnen de activiteiten voor de vestiging in Terneuzen flink uitbreiden. Door deze overname kan Dek opleidingen haar klanten in Zeeuws Vlaanderen nog beter bedienen.

Rijnberg Opleidingen is een dochteronderneming van AC Rijnberg Transportservice BV. Door de groei van de transport- en opslagactiviteiten is het een strategische keuze geweest om te kijken naar een goede partij voor overname van de activiteiten en personeel. De contacten met Dek Opleidingen zijn altijd goed geweest en Rijnberg ziet in Dek een betrouwbare overname partner aan wie ze het personeel en klanten met een gerust hart aan toevertrouwen.

De overname is een mooie stap voor Dek opleidingen, de bedrijfsactiviteiten vullen elkaar goed aan en het zal de positie in de markt in Zeeuws Vlaanderen versterken. Dek is sinds 2011 gevestigd in het LOC Zeeland aan de Finlandweg 1 in Terneuzen. Vanaf deze moderne opleidingslocatie verzorgt Dek de opleidingen voor alle rijbewijzen, alsmede haar logistieke en veiligheidsopleidingen. Vanaf 1 april zullen de activiteiten van Rijnberg Opleidingen BV hier aan toegevoegd worden.

De instructeur van Rijnberg Opleidingen BV, Peter Overbeeke, zal mee verhuizen naar Dek opleidingen. Peter is sinds 2005 actief als rijinstructeur bij Rijnberg en daarnaast ook bekwaam in het verzorgen van theorie lessen voor de vrachtwagen, diverse Code 95 trainingen, ADR (vervoer van gevaarlijke stoffen) en veiligheidsadviseur Wegvervoer. Peter heeft bewezen een ervaren instructeur/docent te zijn en kan zich bij Dek nog meer focussen op het verzorgen van kwalitatief uitstekende opleidingen.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

De rijverboden voor deze week: maandag 3 mei t/m zondag 9 mei

Alle Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,895
Diesel1,525

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen