Transport Online - Drie aanhoudingen in hennepkwekerij Sint Annaland

Drie aanhoudingen in hennepkwekerij Sint Annaland

Drie aanhoudingen in hennepkwekerij Sint Annaland
02-03-2021 11:11 | Binnenland | auteur Redactie

SINT ANNALAND - In een woning aan de Tienhoven in Sint Annaland zijn maandagavond drie mannen aangehouden. In het huis trof de politie een hennepkwekerij met duizenden kleine plantjes aan.

Rond 19.00 uur kreeg de politie een melding van een verdachte situatie. De melder zag dat vanuit een auto tientallen dozen de woning in werden gedragen, mogelijk met vuurwerk. Toen agenten bij aankomst de dozen onderzochten, zagen ze stekjes van hennepplanten.

In de woning werden drie mannen gearresteerd. Het gaat om een 34-jarige man uit Hoogerheide en een 24-jarige man uit Roosendaal. Het drietal is voor verder onderzoek naar een politiecellencomplex gebracht. Ze zitten nog vast en worden dinsdag verhoord, meldt de politie.

Er waren reeds diverse dozen uitgepakt, deze plantjes stonden al op de vloer. Het gaat om ruim 6.000 hennepplantjes van 10 tot 15 centimeter groot. De kwekerij werd door een gespecialiseerd bedrijf geruimd, alle spullen zijn vernietigd. In de woning werd ook elektriciteit gestolen. Het nutsbedrijf sloot de meter af.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,854
Diesel1,492

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen