Transport Online - Jacks Transport & Logistiek neemt TMS Schrijver uit Almere over

Jacks Transport & Logistiek neemt TMS Schrijver uit Almere over

Jacks Transport & Logistiek neemt TMS Schrijver uit Almere over
02-03-2021 08:46 | Bedrijfsovernames en fusies | auteur Redactie

AMSTERDAM/ALMERE - Jacks Transport & logistiek neemt per 1 Maart 2021 alle activiteiten over van TMS Schrijver uit Almere. Het betreft hier een overname van alle activiteiten van deze organisatie, inclusief de medewerkers en het materieel.

Met Jacks Transport & logistiek kan er meer invulling worden gegeven aan een strategie die gericht is op de toekomst. Hierin staat groei, gekoppeld aan een professionele distributie, centraal voor beide bedrijven.

TMS Schrijver opgericht in 1969, zal als JTL Almere BV onder de naam TMS Schrijver, onder de dagelijkse leiding van Rebecca Schrijver, haar activiteiten vanuit Almere blijven voortzetten.

Met de slagkracht van Jacks Transport & Logistiek zullen de kernactiviteiten, zoals nachtelijke dagbladen distributie, winkeldistributie en koeriersdiensten verder worden uitgebreid en naar een hoger plan getild.

Jacks Transport & Logistiek in 2015 gestart door H. Yusufoglu is inmiddels een gevestigde naam in de winkeldistributie, nachtelijke distributie, fust en bloemen distributie. Met een wagenpark van ruim 30 vrachtwagencombinaties en standplaatsen in Amsterdam, Alkmaar, Zwaag en Made.

Met de uitbreiding van de activiteiten vanuit Almere is er een belangrijke stap gezet om oplossingen te bieden voor haar klanten in de regio Flevoland.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,868
Diesel1,501

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen