Transport Online - Twee verdachten aangehouden voor schietincident in Zwijndrecht

Twee verdachten aangehouden voor schietincident in Zwijndrecht

Twee verdachten aangehouden voor schietincident in Zwijndrecht
01-03-2021 12:06 | Binnenland | auteur Redactie

ZWIJNDRECHT - De politie heeft twee Rotterdammers aangehouden voor het schietincident aan de Burgemeester Jansenlaan waarbij zondagmiddag een 23-jarige man gewond raakte. De mannen zijn 18 en 19 jaar oud. Het slachtoffer is geopereerd en maakt het naar omstandigheden goed, meldt de politie maandag.

Het schietincident gebeurde rond 17.50 uur in Winkelboulevard Noord, vlak bij de ingang aan de Onrust. Na de melding waren agenten al snel ter plaatse om het betreffende deel van het winkelcentrum af te zetten voor sporenonderzoek en om met getuigen te horen. Het slachtoffer was toen al door omstanders naar het ziekenhuis gebracht, waar hij direct is geopereerd.

Het onderzoek leidde naar een auto die rond 19.45 uur op de Noorderhagen in Rotterdam tot stilstand werd gedwongen. De twee inzittenden werden er door agenten uitgepraat en zijn aangehouden. Zij worden verdacht van betrokkenheid, hun rol wordt onderzocht. Bij het incident waren in totaal vijf a zes mannen betrokken. De recherche is nog op zoek naar andere verdachten.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,854
Diesel1,492

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen