Clicky

 
Transport Online - Laatste lichaamsdelen Zeeuwse Ichelle gevonden

Laatste lichaamsdelen Zeeuwse Ichelle gevonden

Laatste lichaamsdelen Zeeuwse Ichelle gevonden
27-02-2021 19:09 | Binnenland | auteur ANP

SLUIS - De laatste ontbrekende lichaamsdelen van de om het leven gebrachte Ichelle van de Velde (29) uit het Zeeuwse Oostburg zijn gevonden. Dat heeft het Openbaar Ministerie op Twitter laten weten. De zoektocht was zaterdag uitgevoerd door een team van Stichting Signi Zoekhonden.

De andere delen van het lichaam van het slachtoffer waren al eerder gevonden in het uitwateringskanaal van Sluis naar Cadzand-Bad. Een woordvoerder van Stichting Signi Zoekhonden zegt dat zaterdag op dezelfde plek is gezocht en dat de nabestaanden nu op waardige wijze afscheid kunnen nemen van de vrouw.

Een 44-jarige vrouw uit Aardenburg (Zeeland) is op 9 februari aangehouden als verdachte van de moord. De raadkamer van de rechtbank in Middelburg bepaalde afgelopen week dat de verdachte de komende drie maanden in voorarrest blijft.

Ichelle van de Velde werd sinds 15 december vermist. Eerder zeiden politie en justitie dat haar lichaam vermoedelijk enkele weken in het water heeft gelegen.

De vrouw uit Aardenburg is vooralsnog de enige verdachte. Zij heeft een winkel in de Burgemeester Erasmusstraat in Oostburg. In dezelfde straat zit het naaiatelier van het slachtoffer.

Signi Zoekhonden is een non-profit stichting die ten doel heeft vermiste mensen (levend of overleden) op te sporen. Dat doen ze met behulp van zoekhonden en een professioneel duik-, sonar-, vaar- en grondonderzoeksteam.Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Foto's

Stuur uw foto's naar onze redactie, dan plaatsen wij deze voor u.

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,987
Diesel1,758

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions