Transport Online - Nieuw bedrijfspand voor Transport van Overveld in Etten-Leur opgeleverd

Nieuw bedrijfspand voor Transport van Overveld in Etten-Leur opgeleverd

Nieuw bedrijfspand voor Transport van Overveld in Etten-Leur opgeleverd
25-02-2021 14:19 | Bedrijfsnieuws | auteur Redactie

ETTEN-LEUR - Dinsdag 23 februari leverde Heembouw het nieuwe bedrijfspand van Transport van Overveld in Etten-Leur op. Heembouw Architecten heeft het ontwerp gemaakt van dit moderne pand op bedrijventerrein Vosdonk, dat direct tegen de huidige locatie aanligt.

De overdracht vond in klein comité plaats. Van te voren hadden alle betrokkenen van zowel Heembouw en Heembouw Architecten een korte videoboodschap opgenomen met felicitaties voor de familie van Overveld. Dit gebaar werd erg gewaardeerd.

Transport van Overveld is een familiebedrijf, opgericht in juli 1988 en is gespecialiseerd in transport naar Zuid-Europese bestemmingen. In juni 2020 is gestart met de bouw van het nieuwe bedrijfspand, dat bestaat uit een bedrijfshal van ca. 5.300m2, 900m2 kantoor en 130m2 mezzanine. De hal zal voornamelijk gebruikt worden om goederen als wijn en olijfolie (tijdelijk) op te slaan. In negen maanden is dit gehele project gerealiseerd.

In het ontwerp van Heembouw Architecten is rekening gehouden met de huidige bouw, waar het nieuwe gedeelte nu naadloos bij aansluit. Zo wordt de nieuwe hoofdentree geaccentueerd door het witte kader en de grote glaspartij. Samen met een brede trap zorgt dit voor een duidelijke en uitnodigende hoofdentree. Daarnaast komen de kleuren van Transport van Overveld terug in de materialen die gebruikt zijn voor de gevel. Zo oogt het als één geheel.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,871
Diesel1,502

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen