Clicky

 
Transport Online - Twee nieuwe Volvo FH LNG-trekkers voor Exintra Group

Twee nieuwe Volvo FH LNG-trekkers voor Exintra Group

Twee nieuwe Volvo FH LNG-trekkers voor Exintra Group
25-02-2021 09:47 | Nieuw Materieel | auteur Redactie

ROOSENDAAL - Exintra Group uit Roosendaal heeft onlangs twee Volvo FH LNG-trekkers in gebruik genomen. De trucks worden voornamelijk ingezet voor het transport van kleding voor Primark in Nederland en Frankrijk. Maximale verlaging van de CO2-uitstoot was de voornaamste reden om voor de Volvo FH LNG te kiezen. De trucks werden geleverd door Volvo Trucks-dealer Bluekens Truck en Bus.

“Duurzaam ondernemen wordt steeds belangrijker voor onze ondernemingen en we merken dat ook steeds meer opdrachtgevers en consumenten op zoek zijn naar steeds duurzamere oplossingen. Men is zich steeds bewuster van het schaarser worden van grondstoffen en het feit dat we zuinig moeten zijn op onze planeet. Voor onze fashion klanten betekent dit dat zij niet alleen moeten kijken naar een duurzame kledingproductie, maar dat ook het transport duurzaam en met zo min mogelijk CO2-uitstoot gepaard gaat”, legt Sander Bogers, CEO Exintra Group uit.

“De vraag hoe wij op korte termijn met ons transport minder CO2 konden uitstoten, werd door Primark bij ons op tafel gelegd. Rijden op LNG bleek direct een goede optie voor internationale ritten”, vervolgt Sander Bogers.

De Volvo FH LNG-trucks worden voornamelijk ingezet voor kledingtransport naar Frankrijk. De trucks beschikken over 460 pk. Om de groene gedachte uit te dragen, zijn de trucks geleverd in de baby blauwe kleur met originele bestickering van Volvo Trucks in plaats van in de traditionele witte uitvoering. De voertuigen werden geleverd door Volvo Trucks-dealer Bluekens Truck en Bus.

De Exintra Group bestaat uit verschillende bedrijven die gespecialiseerd zijn en samen tot unieke logistieke oplossingen kunnen komen. Door de jaren heen heeft de Exintra Group zich ontwikkeld tot een pan-Europese dienstverlener op het gebied van warehousing en (winkel) distributie. Exintra Group richt zich daarbij vooral op mode, lifestyleproducten, elektronica en medicals. De Exintra groep is het best bekend van dochteronderneming HJ Bakker Logistics BV.

Foto's

 • Lelieveld Transport
  Lelieveld Transport
 • DHL
  DHL
 • CSE
  CSE
 • CSE
  CSE
Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,935
Diesel1,909

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions
Rijverboden