Clicky

 
Transport Online - Politie zoekt ene 'Bolle Jos' in vermissingszaak 'drugsmakelaar'

Politie zoekt ene 'Bolle Jos' in vermissingszaak 'drugsmakelaar'

Politie zoekt ene 'Bolle Jos' in vermissingszaak 'drugsmakelaar'
23-02-2021 23:41 | Binnenland | auteur ANP

AMSTERDAM - De politie heeft in de Amsterdamse vermissingszaak van Naima Jillal sterke aanwijzingen dat een man met de naam Jos, ofwel 'Bolle Jos', betrokken is bij haar verdwijning. De politie houdt er rekening mee dat Jillal, die sinds oktober 2019 vermist is, niet meer leeft. Ze is mogelijk het slachtoffer geworden van een criminele afrekening.

De politie noemt tijdens het programma Opsporing Verzocht het achterhalen van de naam Jos "een belangrijk nieuw spoor in het onderzoek". Ook is de politie erachter gekomen dat de auto waarin de destijds 52-jarige Jillal voor het laatst is gezien gestolen kentekenplaten had. Die waren losgehaald van een geparkeerde auto in Amsterdam-Noord.

Eerder werd bekend dat binnen het criminele milieu mogelijk foto's circuleren waaruit zou blijken dat Jillal niet meer in leven is. Ze stapte 20 oktober 2019 in een donkerkleurige auto op de Gustav Mahlerlaan op de Amsterdamse Zuidas. Sindsdien is er geen levensteken meer van haar vernomen.

Haar verdwijning heeft mogelijk te maken met een mislukte cocaïnedeal, waarvoor ze ter verantwoording zou zijn geroepen. De Telegraaf meldde eerder op basis van goed ingevoerde bronnen uit het criminele circuit en de directe omgeving van Jillal dat ze vanuit het Spaanse Malaga als een soort 'drugsmakelaar' fungeerde en topcriminelen bij elkaar bracht voor zaken.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,985
Diesel1,614

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions