Transport Online - E. van Wijk Group neemt RUGO Logistics over

E. van Wijk Group neemt RUGO Logistics over

E. van Wijk Group neemt RUGO Logistics over
23-02-2021 14:52 | Bedrijfsovernames en fusies | auteur Redactie

GIESSEN/DENEKAMP - De E. van Wijk Group, een internationale logistieke groep met vestigingen in Nederland, Roemenië, Oekraïne en Polen, heeft per 19 februari 2021 RUGO Logistics uit Denekamp overgenomen. 

Met de overname van RUGO Logistics breidt de E. van Wijk Group haar logistieke dienstverlening verder uit naar Centraal- en Oost-Europa. Vertrekkend eigenaar Laurens Golbach geeft aan gezocht te hebben naar een overnamekandidaat die de continuïteit kan waarborgen op het gebied van het personeel en de dienstverlening aan de klanten.

"Van Wijk is een ervaren logistieke specialist die dezelfde kwaliteit en servicegerichtheid nastreeft als RUGO Logistics. Bovendien sluiten de activiteiten naadloos aan bij de logistieke activiteiten van Van Wijk", aldus Laurens Golbach. 

De activiteiten van RUGO Logistics zullen vanaf 1 april 2021 onveranderd worden voortgezet vanuit de vestiging in Wierden. Hiermee verlaat RUGO Logistics Denekamp en vormt het samen met de reeds gevestigde bedrijven de E. van Wijk Forwarding divisie in Wierden.

"Met deze overname hebben we onze marktpositie verstevigd. Als familiebedrijf hebben wij continuïteit bovenaan staan en daarom blijven we constant investeren in een duurzame groei van onze onderneming", aldus Ewout van Wijk, CEO van de E. van Wijk Group. 

Naast de forwarding divisie heeft de E. van Wijk Group een vloot van meer dan 300 eigen vrachtwagens die gezamenlijk logistieke diensten verlenen binnen West-Europa en vanuit West-Europa naar Oost-Europa en de CIS landen (vv). Het logistieke pakket bevat ook (e-commerce) warehousing, groupage vervoer, (inter)nationale distributie en douaneservices. 

Bij de E. van Wijk Group zijn 800 enthousiaste medewerkers in dienst die gezamenlijk een jaaromzet genereren van 100 miljoen euro. 

 

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,822
Diesel1,499

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions