Clicky

 
Transport Online - Slachtoffer steekpartij Rijswijk overleden

Slachtoffer steekpartij Rijswijk overleden

Slachtoffer steekpartij Rijswijk overleden
22-02-2021 11:15 | Binnenland | auteur Redactie

RIJSWIJK - De 26-jarige Hagenaar, die donderdagmiddag 18 februari rond 13.00 uur op het Julialaantje in Rijswijk werd neergestoken, is aan zijn verwondingen overleden, meldt de politie. Een Team Grootschalige Opsporing (TGO) is gestart om te achterhalen wie er verantwoordelijk is voor deze daad. 

Het slachtoffer werd kort na 13:00 uur gewond aangetroffen door een getuige. Hij bleek het slachtoffer van een steekincident te zijn geworden. De man is in kritieke toestand per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. Volgens het slachtoffer, die nu overleden is, was degene die hem heeft neergestoken een man van tussen  de 1,75 en 1,80 meter lang, had een donker getinte huidskleur, en droeg mogelijk donkere mond- en hoofdbedekking.

De politie zag meerdere mensen rondom het slachtoffer staan om mogelijk hulp aan te bieden en wil graag met hen in contact komen. Er zijn ook passanten geweest die gewacht hebben totdat de hulpdiensten aankwamen en daarna weggelopen zijn, waarschijnlijk omdat ze op dat moment niets meer konden betekenen.

 

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,198
Diesel2,068

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Rijverboden