Transport Online - Piet Gons Rijopleidingen overgenomen

Piet Gons Rijopleidingen overgenomen

Piet Gons Rijopleidingen overgenomen
19-02-2021 19:01 | Bedrijfsovernames en fusies | auteur Redactie

HOOGEVEEN - Per 1 januari jl. is Piet Gons Rijopleidingen een nieuwe weg ingeslagen. Oprichter Piet Gons heeft de sleutels overgedragen aan Erik Hattem en Bert Jansen, twee heren met zeer ruime en diverse ervaring in logistiek en opleiden. Dat heeft het bedrijf vandaag aan Transport Online bekendgemaakt.

Erik Hattem: “In de afgelopen jaren heb ik gewerkt als HR manager in de transportwereld. De combinatie van mensen en transport c.q. logistieke dienstverlening is mij dus zeker niet vreemd. Omdat je zolang in de branche rondloopt, weet je wat belangrijk is en waar klanten behoefte aan hebben, bijvoorbeeld aan oplossingen die het rijden en documenteren slimmer en efficiënter maken en aan flexibele medewerkers. Met dat idee ontstond de behoefte om daar iets mee te doen. Piet Gons Rijopleidingen is voor ons het begin van iets nieuws dat verder gaat dan alleen rijopleidingen. Wij ontzorgen bedrijven in het opleiden en het bijhouden van scholing, zowel praktijk als theorie, en sluiten naadloos aan bij de behoefte van het bedrijf. Dit doen we onder andere door maatwerk cursussen te leveren. We bespreken wat het doel van de klant is met de cursus. De klant levert als het ware de ingrediënten en wij maken de ‘soep’.”

Piet Gons Rijopleidingen is al ruim tien jaar het adres voor transport- en rijopleidingen in de regio Emmen, Hoogeveen, Meppel en Staphorst. De heer Gons vindt het belangrijk dat de huidige service en flexibiliteit worden voortgezet door de nieuwe eigenaren. Door Erik Hattem en Bert Jansen is dit gelukt.

Bert Jansen: “Piet Gons en ik kenden elkaar al een tijdje, het laatste jaar werkte ik voor hem als zelfstandig rijinstructeur. Zo raakten wij ook aan de praat over zijn voornemen om het bedrijf te verkopen. Ik vind het mooi om de ervaringen die ik de afgelopen 20 jaar als vrachtwagenchauffeur heb opgedaan, over te kunnen dragen aan de nieuwe generatie en hen enthousiast te maken in dit prachtige beroep. Erik en ik vullen elkaar heel goed aan, we delen de wens om de transportwereld duurzamer te maken en zien allebei mogelijkheden om hieraan te werken én het goede werk van Piet voort te zetten.”

Piet Gons Rijopleidingen, met vestigingen in Hoogeveen en Rogat (Meppel) blijft dé opleider voor zowel beginnende bestuurders als gevorderde (beroeps-)chauffeurs.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,906
Diesel1,551

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions