Clicky


Meer lichaamsdelen bij Sluis gevonden, vermoedelijk van Ichelle

Meer lichaamsdelen bij Sluis gevonden, vermoedelijk van Ichelle
18-02-2021 23:37 | Binnenland | auteur ANP

SLUIS - De politie heeft meer lichaamsdelen gevonden die mogelijk van de vermoorde Ichelle van de Velde uit Oostburg zijn. Vrijdag zal volgens de politie sectie plaatsvinden, die daarover uitsluitsel moet geven.

De politie was donderdag opnieuw gaan zoeken in een kanaal bij het Zeeuwse Sluis, nadat dinsdag een gedeelte van het lichaam van de 29-jarige vrouw werd gevonden. Politie en justitie vermoeden dat Ichelle enkele weken in het kanaal heeft gelegen. De vrouw werd sinds 15 december vermist.

Of in het kanaal, dat loopt van Sluis naar Cadzand-Bad, op een later moment nog verder gezocht wordt, hangt volgens een woordvoerder van de politie af van de uitslag van de sectie.

Technische informatie

De politie kwam de vindplaats van het stoffelijk overschot op het spoor via technische informatie uit de auto van een gearresteerde 44-jarige vrouw uit Aardenburg. Zij zit sinds vorige week vast en wordt verdacht van moord.

De vrouw, die de enige verdachte is, heeft een winkel in de Burgemeester Erasmusstraat in Oostburg. In dezelfde straat zit het naaiatelier van het slachtoffer.