Clicky

 
Transport Online - 17-jarig meisje omgekomen door aanrijding met vuilniswagen

17-jarig meisje omgekomen door aanrijding met vuilniswagen

17-jarig meisje omgekomen door aanrijding met vuilniswagen
18-02-2021 18:47 | Ongevallen | auteur Redactie

DRONTEN - Op het Gangboord, vlak voor het politiebureau van Dronten, heeft donderdag rond het middaguur een ernstig ongeval plaatsgevonden. Een fietsster en een vrachtwagen kwamen door nog onbekende oorzaak met elkaar in botsing. De fietsster, een 17-jarig meisje, werd zwaargewond naar het ziekenhuis gebracht, maar bezweek daar aan haar verwondingen.

Na de melding werden niet alleen de politie, maar ook de brandweer, ambulancedienst en een traumahelikopter opgeroepen. De fietsster werd met ernstige verwondingen per ambulance naar het Isala in Zwolle gebracht. De traumahelikopter landde langs de N50 bij Kampen, op de route naar het ziekenhuis, waarna de arts met de ambulance meereed. het meisje is later in het ziekenhuis aan haar verwondingen bezweken.

De chauffeur van de vrachtwagen is met de schrik vrijgekomen. Hij is niet aangemerkt als verdachte. De politie gaat uit van een noodlottig ongeval.

De politie is een uitgebreid onderzoek gestart naar de precieze toedracht van het ongeluk. Daarom was het Gangboord urenlang in beide richtingen afgesloten voor het verkeer.

Foto's

  • Palty - Dronten
    Palty - Dronten

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,984
Diesel1,608

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions