Clicky

 
Transport Online - Vervolg zoektocht naar delen stoffelijk overschot van Ichelle van der Velde

Vervolg zoektocht naar delen stoffelijk overschot van Ichelle van der Velde

Vervolg zoektocht naar delen stoffelijk overschot van Ichelle van der Velde
18-02-2021 11:38 | Binnenland | auteur Redactie

SLUIS - In het uitwateringskanaal van Sluis naar Cadzand-Bad wordt donderdag in de buurt van de Kanaalweg door specialisten van de politie opnieuw gezocht in verband met de moord op Ichelle van der Velde uit Oostburg. Delen van het stoffelijk overschot zijn nog niet gevonden, meldt de politie.

Dinsdagmiddag werden de eerste restanten van een stoffelijk overschot aan de oever van het kanaal gevonden. De politie kwam op deze locatie uit toen afgelopen maandag belangrijke technische informatie van de in beslag genomen auto van de gearresteerde vrouw werd gevonden.

Na forensisch onderzoek werd enkele uren later definitief vastgesteld dat de stoffelijke resten afkomstig zijn van de vermiste Ichelle van de Velde uit Oostburg. Ondanks de uitgebreide zoektocht werd dinsdag slechts een deel van het stoffelijk overschot in enkele delen gevonden.

De politie zette hierbij diverse medewerkers in van het Landelijk Team Onderwaterzoekingen met twee boten met specialistische apparatuur. Ook werden diverse speurhonden en een politiehelikopter ingezet die zochten naar bewijsmateriaal en het stoffelijk overschot.

Politie en justitie vermoeden dat Ichelle enkele weken in het kanaal heeft gelegen. Woensdag heeft sectie plaatsgevonden op de aangetroffen delen van het stoffelijk overschot. De politie hoopt de restanten van het stoffelijk overschot te vinden.Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Foto's

Stuur uw foto's naar onze redactie, dan plaatsen wij deze voor u.

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,987
Diesel1,758

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions