Transport Online - Slachtoffer schietpartij Bergen aan Zee 45-jarige Colombiaan

Slachtoffer schietpartij Bergen aan Zee 45-jarige Colombiaan

Slachtoffer schietpartij Bergen aan Zee 45-jarige Colombiaan
17-02-2021 16:06 | Binnenland | auteur Redactie

BERGEN AAN ZEE - De man die dinsdag in Bergen aan Zee is neergeschoten en even later overleed is vermoedelijk een 45-jarige man uit Colombia, meldt de politie woensdag

Dinsdagmiddag rond 15.45 uur werd de politie gealarmeerd door meerdere omstanders die getuigen waren van een conflict waarna schoten klonken. De getuigen gaven aan dat meerdere personen ruzie met elkaar hadden, schoten hoorden en zagen dat een gewond persoon in een grijze auto werd getrokken.

De bestuurder van deze auto reed daarna met hoge snelheid weg. De andere betrokkenen van het conflict, stapten in minstens drie auto’s, waaronder een witte Mercedes en een donkerkleurige Audi, en verlieten ook met flinke snelheid het Van der Wijckplein.

Op de Zeeweg in Bergen heeft mogelijk nog een confrontatie plaatsgevonden door de betrokkenen van het incident. Deze locatie werd dinsdagmiddag dan ook aangemerkt als een plaats delict.

De auto waarin zich het slachtoffer bevond, kwam uiteindelijk tot stilstand op de Stationsstraat in Bergen alwaar de hulpdiensten arriveerden en de reanimatie werd gestart. Dit mocht echter niet meer baten, het slachtoffer overleed ter plekke aan zijn verwondingen.

De witte Mercedes die meer dan vermoedelijk weggereden was vanaf de schietlocatie, werd later die avond aangetroffen in Egmond aan den Hoef. De auto is in beslag genomen en hier wordt (sporen)onderzoek aan verricht.

Wat de aanleiding is van het conflict en de toedracht van het schietincident, wordt op dit moment door het rechercheteam onderzocht. De politie is daarbij op zoek naar getuigen.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,868
Diesel1,501

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen