Clicky

 
Transport Online - Politie vindt bij invallen veel geld, drugs en merkkleding

Politie vindt bij invallen veel geld, drugs en merkkleding

Politie vindt bij invallen veel geld, drugs en merkkleding
12-02-2021 12:08 | Misdaad | auteur ANP

ROERMOND - Bij invallen in drie woningen in Roermond, Brunssum en Kerkrade heeft de politie donderdagochtend drie mannen aangehouden en grote hoeveelheden geld, drugs en merkkleding gevonden. Ook werden twee auto’s en een vuurwapen in beslag genomen, en vond de politie bij de invallen twee wietplantages en een ruimte die was ingericht voor de verwerking van harddrugs. Dat maakte de politie vrijdag bekend.

De politie arresteerde een 32-jarige Roermondenaar, een leeftijdgenoot uit Brunssum en een 26-jarige man uit Kerkrade. Agenten vonden tijdens de huiszoekingen ruim 600.000 euro en 5 kilo harddrugs, evenals een grote hoeveelheid merkkleding.

De invallen en aanhoudingen lagen in het verlengde van een al langer lopend onderzoek, waarbij in juni 2020 op de Anjelierstraat in Kerkrade een verdachte werd aangehouden en een grote hoeveelheid drugs en vuurwapens werden gevonden.

De donderdag aangehouden verdachten zitten in beperking. Dat betekent dat zij met niemand contact mogen hebben, behalve met hun advocaat. De drie worden binnenkort voorgeleid aan de rechter-commissaris.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,945
Diesel1,572

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions