Clicky

 
Transport Online - Nieuwe MAN combi afgeleverd aan Albert Riksen BV

Nieuwe MAN combi afgeleverd aan Albert Riksen BV

Nieuwe MAN combi afgeleverd aan Albert Riksen BV
12-02-2021 10:34 | Nieuw Materieel | auteur Redactie

ARNHEM - Recent is er een nieuwe MAN afgeleverd bij Albert Riksen BV uit Arnhem. Het betreft een MAN 470 TGS Commander Editie.

Trotse chauffeur van de nieuwe MAN, Andy de Goey vertelt: "Deze speciale editie met oranje accenten zwarte velgen met witte rand en verschillende lampen is het paradepaardje van onze firma. We kunnen met deze combi het maximale totale gewicht van 50 ton realiseren."

De motorwagen heeft een laadvermogen van 14.280kg en de aanhanger een slordige 18000kg. "Hiermee zitten we  aan het maximale gewicht wat er in Nederland gereden mag worden: 50 ton", aldus Andy.

"Met deze combinatie kunnen we zowel verwarmd als gekoelde (ADR) goederen vervoeren, met als printbewijs een bonnetje voor de klanten. Zodat alles duidelijk is voor de klant en ook daadwerkelijk is vervoerd onder de minimale temperatuur."

Riksen Arnhem beschikt over een modern wagenpark voor transport van verpakte chemie (ADR) naar klanten in Nederland en België binnen 24-uur. Dagelijks worden er zendingen vanuit de eigen ADR-magazijnen in Arnhem, Duiven en locaties van klanten geleverd in Nederland en België. Tevens zijn er aansluitingen op Europese netwerken en maken zij gebruik van lokale magazijnen in Groot-Brittannië voor opslag van gevaarlijke stoffen om snelle leveringen aan de klant te kunnen waarborgen.

Foto's

 • J.Roeland
  Express Logics
 • Van Meel Service
  Van Meel Service
 • Van Meel Service
  Van Meel Service
 • J.Roeland
  J. WESSELS & Zn

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,102
Diesel1,722

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions