Clicky

 
Transport Online - Scapino Retail kiest Sluyter Logistics Assen als nieuwe transportpartner

Scapino Retail kiest Sluyter Logistics Assen als nieuwe transportpartner

Scapino Retail kiest Sluyter Logistics Assen als nieuwe transportpartner
11-02-2021 15:49 | Bedrijfsnieuws | auteur Redactie

ASSEN - Scapino Retail heeft Sluyter Logistics Assen gekozen als nieuwe partner voor alle transportactiviteiten. Scapino Retail en Sluyter Logistics Assen zijn een meerjarige samenwerking overeengekomen. Vanaf 1 maart 2021 zal Sluyter Logistics Assen de transporten van en naar de Scapino winkels verzorgen vanuit het distributiecentrum te Assen. Scapino Retail en Sluyter Logistics Assen werken samen aan efficiënte bevoorrading van Scapino filialen.

Sluyter Logistics heeft zich ontwikkeld tot een logistieke dienstverlener, actief op het gebied van zee- en luchtvracht groupage (LCL), distributievervoer, warehousing en dedicated vervoer. Deze activiteiten worden vanuit zes vestigingen verzorgd door 300+ medewerkers. Dagelijks heeft Sluyter Logistics 250+ eenheden op de weg.

Scapino is een oer-Hollands bedrijf. Een sterk merk dat staat voor goede kwaliteit schoenen, kleding én sportartikelen. Scapino zit met 170 winkels door het hele land bijna letterlijk om de hoek. De schoenenspecialist biedt schoenen aan voor alle soorten activiteiten voor iedereen. Dat vult het merk aan met sportkleding, comfortabele basics en accessoires. Elk seizoen een verrassend aanbod.

Scapino krijgt naast een nieuwe transportpartner ook een modernere visuele identiteit die past bij de koers die het merk gaat varen en bij het DNA van de organisatie. De winkelketen slaat een nieuwe weg in met de moderne winkelformule. Bij de nieuwe formule van de Nederlandse retailer in schoenen, sport en kleding hoort de slogan: ‘Scapino brengt je in beweging’, wat tevens past bij de slogan van Sluyter ‘altijd in beweging’.

Het nieuwe wagenpark en huisstijl zal medio april in het straatbeeld verschijnen.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,986
Diesel1,890

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions
Rijverboden