Transport Online - Kleyn lanceert nieuw label voor jong gebruikte bedrijfsvoertuigen: Kleyn Selection

Kleyn lanceert nieuw label voor jong gebruikte bedrijfsvoertuigen: Kleyn Selection

Kleyn lanceert nieuw label voor jong gebruikte bedrijfsvoertuigen: Kleyn Selection
11-02-2021 11:18 | Bedrijfsnieuws | auteur Redactie

VUREN -  Kleyn Trucks introduceert Kleyn Selection, het label voor de jong gebruikte trucks mét standaard garantie. Met dit label voorziet Kleyn in de almaar stijgende vraag in de markt naar jong gebruikte transportvoertuigen. Bovendien past het label volledig in de service strategie die Kleyn is ingeslagen.

De transportwereld verandert: transportbedrijven willen flexibel inzetbare krachten en de opkomst van zelfstandig rijdende ondernemers wordt daarmee gestimuleerd. Technologie en duurzaamheid gaan steeds meer hand in hand en de transportsector moet kunnen voldoen aan de huidige milieueisen, die met name in Europa zeer streng zijn. Kleyn stelt zich op als partner voor de transporteur en eigen rijder en voorziet in die vraag met het Kleyn Selection-label.

Onbezorgd onderweg

Kleyn Selection bevat alleen specifiek geselecteerde voertuigen die 7 jaar of jonger zijn en maximaal 700.000 km hebben gereden. Selection voertuigen worden volledig gebruiksklaar geleverd en zijn standaard voorzien van drie maanden garantie binnen Europa, wat naar behoefte zelfs tot een jaar kan worden uitgebreid. In geval van reparatie bij garantie is het mogelijk dit in de buurt van het voertuig uit te voeren. Dat biedt zekerheid voor ondernemers, zij kunnen onbezorgd op weg.

Partner in ondernemen

Kleyn wil partner zijn voor ondernemers, door transportbedrijven en eigen rijders te ontzorgen op het gebied van kwaliteit, zekerheid en financiering. Het garantiepakket neem de risico’s weg voor het kiezen van een gebruikte truck. Bovendien heeft elk Kleyn Selection voertuig bij aflevering een uitgebreide servicebeurt gehad en een controle volgens de TÜV Nord-normering.

Binnen Nederland is het voertuig tevens APK-gekeurd. De financiering kan ook geregeld worden: alle Kleyn Selection voertuigen zijn ook te leasen via Kleyn. De inhouse lease-adviseur regelt een soepele leaseacceptatie en meerdere voorstellen, waarmee met name ook startende ondernemers snel op weg geholpen worden.


Dit was een gesponsord artikel

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,863
Diesel1,498

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen