Clicky

 
Transport Online - Online wereldpremière: MAN onthult vandaag primeur via YouTube

Online wereldpremière: MAN onthult vandaag primeur via YouTube

Online wereldpremière: MAN onthult vandaag primeur via YouTube
11-02-2021 10:42 | Bedrijfsnieuws | auteur Redactie

LEUSDEN - MAN Truck & Bus lanceert vandaag twee primeurs tegelijk door een nieuwe telg binnen de recent gelanceerde truckgeneratie te onthullen in het nieuwe ‘MAN QuickStop’-format op YouTube.

De eerste aflevering van ‘MAN QuickStop’ markeert vandaag de eerste verjaardag van de nieuwe truckgeneratie én de onthulling van een nieuwe productprimeur. MAN slaat hiermee in twee opzichten een nieuwe weg in, door deze première online te laten plaatsvinden en de nieuwe ‘MAN QuickStop’-serie te streamen via YouTube. Nieuwe producten en innovaties staan centraal in het format, dat maandelijks uitgezonden gaat worden op het officiële YouTube-kanaal van MAN.

Acteur en komiek John Friedman is de host van de serie. Hij wordt bijgestaan door andere gasten die bij MAN en diens partnerbedrijven werken aan de ontwikkeling van nieuwe modellen en de lancering ervan op de weg. Zij bieden via MAN QuickStop een exclusief kijkje achter de schermen en beantwoorden vragen van de online community. Ook klanten die voor hun werk met een vrachtwagen, bestelwagen of bus van MAN rijden, gaan een belangrijke rol spelen.

Dankzij het enorme bereik is YouTube voor MAN een ideaal platform geworden om producten te presenteren op een manier die zowel informatief als vermakelijk is. Daarom gebruikt MAN dit formaat om voor de eerste keer een nieuwe productprimeur te onthullen – precies een jaar nadat het merk zijn nieuwe vrachtwagengeneratie aan de wereld voorstelde.

Foto's

 • J.Roeland
  J. WESSELS & Zn
 • J.Roeland
  AHLMANN
 • Vydraulics
  Vydraulics
 • Van Helden
  Van Helden

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,944
Diesel1,572

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions