Clicky

 
Transport Online - Vrachtwagenchauffeur bedreigd met vuurwapen op N366, politie zoekt getuigen

Vrachtwagenchauffeur bedreigd met vuurwapen op N366, politie zoekt getuigen

Vrachtwagenchauffeur bedreigd met vuurwapen op N366, politie zoekt getuigen
09-02-2021 15:12 | Criminaliteit | auteur Redactie

TER APEL - Op de N366 tussen Alterveer en Ter Apel is maandag'middag 8 februari een vrachtwagenchauffeur bedreigd door twee mannen. Rond 17.20 uur dwongen zij de chauffeur te stoppen nabij Ter Apel.

De chauffeur reed maandagmiddag over N366 met zijn vrachtwagen in de richting van Ter Apel toen een donkerkleurige auto voor hem plotseling snelheid minderde en op een gegeven moment stopte.

Twee mannen met een bivakmuts stapten uit het voertuig en liepen in de richting van de vrachtwagen. Zij openden de deuren en bedreigden de chauffeur met een vuurwapen en een mes. De vrachtwagenchauffeur werd gesommeerd uit te stappen. De chauffeur zag kans om met zijn vrachtwagen weg te rijden en wist te ontkomen. Hij raakte niet gewond en er werd niets gestolen.

De politie heeft de zaak in onderzoek en is op zoek naar getuigen. Reed jij omstreeks 17.20 uur op de N366 tussen Alterveer en Ter Apel en heb je iets gezien wat de politie kan helpen bij het onderzoek? Of heb je misschien dashcam-beelden die (een deel van) het incident hebben vastgelegd? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,983
Diesel1,629

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions