Clicky

 
Transport Online - Vrouw (44) aangehouden voor vermissing Ichelle van de Velde uit Oostburg

Vrouw (44) aangehouden voor vermissing Ichelle van de Velde uit Oostburg

Vrouw (44) aangehouden voor vermissing Ichelle van de Velde uit Oostburg
09-02-2021 11:42 | Binnenland | auteur Redactie

OOSTBURG - Dinsdag is in een woning in Aardenburg een vrouw aangehouden in verband met de vermissing van Ichelle van de Velde uit Oostburg. Verder wordt dinsdag onderzoek gedaan in de woning van de gearresteerde vrouw en haar winkel aan de Burgemeester Erasmusstraat in Oostburg. In Oostburg zal ook een buurtonderzoek plaatsvinden, meldt de politie.

Sinds enkele weken werkt een zogenaamde team grootschalige opsporing aan de vermissing van Ichelle van de Velde uit Oostburg. Ichelle en de vrouw met haar man waren bekenden van elkaar. De politie onderzoekt of de vrouw (44) betrokken is bij de vermissing en houdt nog steeds rekening met diverse scenario’s.

Op maandag 18 januari jl. heeft de politie met eigen forensische specialisten en van het Nederlands Forensisch Instituut (NFI) uitgebreid onderzoek gedaan in de woning van de vermiste vrouw aan de Vaartstraat en haar naaiatelier aan de Burgemeester Erasmusstraat. Op donderdagochtend 28 januari heeft het rechercheteam nogmaals in beide panden onderzoek gedaan. Het rechercheteam heeft hierbij geen aanwijzingen van een misdrijf gevonden.

Het onderzoek richt zich de komende tijd op het onderzoeken van mogelijke plaatsen delict en het uitsluiten hiervan. In beide panden (woning en winkel) wordt met diverse specialisten van de politie gezocht. De doorzoekingen kunnen de hele dag duren.

De politie kreeg tot nu toe ruim vijftig tips over de verdwijning van Ichelle en is vooral op zoek naar mensen, die Ichelle op dinsdag 15 december nog hebben gezien of gesproken.

 

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,985
Diesel1,614

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions