Clicky

 
Transport Online - Moedige vrachtwagenchauffeur redt leven van onwel geworden vrouw [+foto]

Moedige vrachtwagenchauffeur redt leven van onwel geworden vrouw

Moedige vrachtwagenchauffeur redt leven van onwel geworden vrouw [+foto]
08-02-2021 16:11 | Buitenland | auteur Redactie

NEUSS - Wat in eerste instantie leek op een aanrijding tussen een vrachtwagen en een auto bleek maandagochtend 8 februari rond 08:00 uur een moedige reddingspoging te zijn van een 49-jarige vrachtwagenchauffeur.

De chauffeur van een transportbedrijf uit het Duitse Neuss merkte op de Tucherstrasse in Neus een auto op die oncontroleerbaar langs de vangrail leek te slingeren. De vrachtwagenchauffeur bekeek snel de situatie en realiseerde zich dat de vrouw achter het stuur van de auto kennelijk een medisch probleem had.

Om ergere ongelukken te voorkomen, stuurde hij zijn vrachtwagen van 30 ton zo dat hij de auto tussen de vangrail en de achterkant van zijn vrachtwagen kon afremmen en tot stilstand kon brengen.

Samen met een andere weggebruiker zorgde hij vervolgens meteen voor de 57-jarige vrouw uit Dormagen. De vrouw was kennelijk door ​​nog onbekende oorzaak het bewustzijn verloren en bevond zich daardoor in een gevaarlijke situatie.

Toen de politie en hulpverleners arriveerden, was het slachtoffer weer bij bewustzijn en kennelijk niet gewond. Ze is uit voorzorg naar een ziekenhuis gebracht.

De auto in kwestie kwam er niet zo ongedeerd vanaf en moest worden geborgen door een sleepbedrijf.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,945
Diesel1,572

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions