Clicky

 
Transport Online - Vrachtverkeer heeft zondag veel moeite met de sneeuwval en gladheid [+foto's]

Vrachtverkeer heeft zondag veel moeite met de sneeuwval en gladheid

Vrachtverkeer heeft zondag veel moeite met de sneeuwval en gladheid [+foto's]
07-02-2021 15:39 | Ongevallen | auteur Redactie

DE WESTEREEN - Het vrachtverkeer heeft zondag veel moeite met de sneeuwval en de daarmee gepaard gaande gladheid. Op diverse plaatsen zijn vrachtwagens geschaard, van de weg gegleden of vast komen te zitten in de sneeuw.

Duiven

In Duiven kwam een vrachtwagen rond 13:15 uur vast te zitten op de Rivierweg ter hoogte van het AVR-terrein. Het gebied is afgesloten door de politie omdat de trailer is geladen met gevaarlijke stoffen.Het is onbekend hoe lang de weg nog dicht zal blijven. Een berger moet ter plekke komen om de vrachtwagen weer op het wegdek te zetten.

Den Hoorn

In Den Hoorn gleed een vrachtwagen weg tijdens het laden en/of lossen bij een filiaal van de MacDonalds in de Harnaschpolder. Bergingsbedrijf Vreugdenhil kwam ter plaatse om de combinatie weer op het juiste pad te trekken. Toen de vrachtwagen eenmaal weer goed stond kon deze verder met het laden en/of lossen.

A1 - Apeldoorn

Op de A1 van Apeldoorn naar Kootwijk is een vrachtwagen van de weg geraakt en vast komen te zitten in een dik pak sneeuw in de berm. Een medewerker van Rijkswaterstaat heeft samen met de chauffeur geprobeerd de sneeuw weg te scheppen maar zonder resultaat. De rechterrijstrook is vanwege het voorval voorlopig afgesloten.

N271 - Heijen

Op de N271, kruising met de op- en afrit A77, is een vrachtwagen vast komen te zitten in een sneeuwbank. De chauffeur was gaan draaien omdat het te glad was en en wilde terug naar het DC in Bergen. Tijdens het draaien kwam de vrachtwagen echter vast te zitten in de sneeuw. Een bergingsbedrijf is bezig om de vrachtwagen los te krijgen.

Foto's

  • Hurkmans
    Hurkmans

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,954
Diesel1,572

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions
Logistieke Marktplaats

Geen advertenties gevonden

meer logistieke marktplaats