Transport Online - XPO Logistics en Getinge breiden samenwerking in Nederland uit

XPO Logistics en Getinge breiden samenwerking in Nederland uit

XPO Logistics en Getinge breiden samenwerking in Nederland uit
04-02-2021 10:00 | Bedrijfsnieuws | auteur Redactie

EINDHOVEN - XPO Logistics, leider op het gebied van transport en logistieke oplossingen, breidt de samenwerking met Getinge uit. Getinge is een van ‘s werelds grootste leveranciers voor medische producten en -systemen. De uitbreiding betekent dat XPO opslag- en transportservices levert voor Getinges Infection Control bedrijfstak. De gehele distributie voor de EMEA-regio zal vanuit Eindhoven worden geregeld.

XPO levert vanuit het distributiecentrum in Eindhoven momenteel al end-to-end supply-chainoplossingen voor acht andere Getinge bedrijfstakken. Voor de Infection Control bedrijfstak beheert XPO in Eindhoven de klimaatregeling voor geconditioneerde producten, reserveopslag en schoonmaakmiddelen voor chirurgische instrumenten voor medische centra in EMEA.

Tom Hawkins, Senior Director Logistics Europe, Middle East & Africa bij Getinge Logistics, licht de samenwerking toe: “Onze samenwerking met XPO is ontzettend productief, mede dankzij hun toewijding aan innovatie. Het XPO-team werkt nauw met ons samen om oplossingen te vinden die onze supply chain op alle fronten efficiënter maakt. We kijken ernaar uit meer samen te werken.”

Mauro Ungheretti, managing director XPO Logistics Nederland, België en Duitsland, vertelt: “We zijn Getinge dankbaar voor het vertrouwen in XPO en voor de keus nog meer samen te werken. Ons team is trots dat het door middel van geïntegreerde logistieke- en transportoplossingen Getinge kwalitatieve services kan bieden bij het beheren van cruciale medische kanalen.”

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,852
Diesel1,492

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen