Clicky

 
Transport Online - Opnieuw aanhoudingen voor rellen Den Bosch

Opnieuw aanhoudingen voor rellen Den Bosch

Opnieuw aanhoudingen voor rellen Den Bosch
02-02-2021 16:28 | Binnenland | auteur Redactie

DEN BOSCH - De politie heeft dinsdag opnieuw twee mannen aangehouden voor hun rol bij de rellen in Den Bosch van vorige week maandag. Het gaat om twee mannen van 18 en 21 jaar uit Den Bosch. Wij verdenken hen van diefstal en openlijk geweldpleging, aldus de politie.

Beide mannen waren vorige week maandag aanwezig bij de rellen in de Bossche binnenstad. De 18-jarige verdachte verdenken wij er van mede verantwoordelijk te zijn voor de plundering van de Jumbo en de Primera. De 21-jarige verdachte zou tijdens de rellen een personenauto om gegooid hebben in de Hinthamerstraat.

Beide mannen waren eerder al aangehouden en beboet voor overtreding van de avondklok. Gedurende het onderzoek naar de rellen en plunderingen zijn beide op videobeelden herkend. Er wordt ook bekeken of er beslag gelegd kan worden op persoonlijke bezittingen zodat geleden schade zoveel mogelijk verhaald kan worden. De twee worden donderdag voorgeleid aan de rechter-commissaris.

Het onderzoek naar de ongeregeldheden gaat onverminderd voort. Wij doen er alles aan om de relschoppers op te pakken. Hoewel er dus al heel veel materiaal beschikbaar is, vragen we burgers nog steeds om hun eigen beelden met ons te delen, aldus de politie.

 



Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Foto's

Stuur uw foto's naar onze redactie, dan plaatsen wij deze voor u.

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,987
Diesel1,758

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions