Clicky

 
Transport Online - Kögel versterkt aanwezigheid in Frankrijk dankzij samenwerking met transport- en logistieke organisatie Tred Union

Kögel versterkt aanwezigheid in Frankrijk dankzij samenwerking met transport- en logistieke organisatie Tred Union

Kögel versterkt aanwezigheid in Frankrijk dankzij samenwerking met transport- en logistieke organisatie Tred Union
01-02-2021 15:55 | Bedrijfsnieuws | auteur Redactie

BURTENBACH - De Franse transportorganisatie Tred Union is een samenwerkingsverband aangegaan met Kögel. Leden van Tred Union slaan zo twee vliegen in één klap. Enerzijds halen ze voordeel uit de rendabiliteit en duurzaamheid van het productassortiment van Kögel. Anderzijds profiteren ze van een sterk en dynamisch netwerk met op maat gesneden diensten.

Met deze nieuwe alliantie richt Kögel zich op de Franse markt. Alle leden van Tred Union, een van de toonaangevende verenigingen van Franse transporteurs, krijgen exclusieve toegang tot het brede aanbod van Kögel-producten. De Kögel-trailers van de NOVUM-generatie combineren zeer hoge kwaliteit met maximale rendabiliteit en een bewustzijn van het belang van duurzame logistieke processen. Denk daarbij vooral aan de Kögel Cargo NOVUM: de betrouwbare partner voor logistieke ondernemingen die waarde hechten aan een stabiel en duurzaam voertuig. Dit is in verschillende chassis- en opbouwvarianten verkrijgbaar als Kögel Cargo Coil, Rail en Coil Rail. Zo biedt het voor elk toepassingsgebied de juiste oplossing.

Met 13.000 voertuigen en 150 leden is Tred Union een van de toonaangevende organisaties van Franse transporteurs. De leden zijn vooral actief op het gebied van transport van gepalletiseerde vracht in complete en deelladingen, palletverzending, logistiek, speciale transporten en transporten van temperatuurgevoelige goederen.

Geheel in lijn met het ondernemingsmotto ‘Economy meets Ecology - Because we care’ biedt Kögel zijn klanten de grootst mogelijke mate van individuele specificeerbaarheid. Dat geldt niet alleen voor de keuze van het voertuig maar ook voor oplossingen voor financiering en leasing, die optimaal kunnen worden afgestemd op de specifieke eisen van de klant. Naast deze oplossingen bieden Kögel en Tred Union bij elk klantproject ook flexibele en responsieve ondersteuning om de best mogelijke rendabele efficiëntie mogelijk te maken.

Met Jérôme Grau heeft Kögel in Frankrijk een ervaren expert met meer dan 20 jaar ervaring in de transport- en logistieke branche aan het roer staan. De 50-jarige Fransman draagt de verantwoordelijkheid voor alle verkoop-, dealer- en serviceactiviteiten van de Beierse trailerfabrikant.

Hij verheugt zich zeer op het nieuwe samenwerkingsverband: "Met Tred Union aan onze zijde bundelen we onze competenties en zijn we optimaal gepositioneerd op de Franse markt. Met de hulp van het Franse team en onze dealers zullen we de aanwezigheid van Kögel op de markt verder uitbouwen en de relaties met klanten versterken."

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,980
Diesel1,624

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions