Clicky

 
Transport Online - Dode bij aanrijding auto en vrachtwagen op N9 [+foto's]

Dode bij aanrijding auto en vrachtwagen op N9

Dode bij aanrijding auto en vrachtwagen op N9 [+foto's]
01-02-2021 14:50 | Ongevallen | auteur Redactie

BERGEN - [update dinsdag 11:55 uur] Een vrachtwagen is maandagmiddag rond twee uur frontaal op een personenwagen gebotst op de N9 ter hoogte van Bergen. De vrachtwagen heeft vermoedelijk een klapband gekregen waarna de wagen op de andere weghelft terechtkwam, een tegemoetkomende personenwagen raakte en door de vangrail aan de andere kant van de weg schoot.

Meerdere hulpdiensten kwamen met spoed ter plaatse om hulp te bieden. De 61-jarige vrachtwagenchauffeur uit Alkmaar en zijn twee passagiers zijn door ambulancepersoneel gecontroleerd maar raakten niet ernstig gewond. Zij zijn daarna alledrie meegenomen naar het politiebureau voor verhoor. De bestuurder van de vrachtwagen is aangemerkt als verdachte, meldt de politie.

De 35-jarige bijrijdster van de personenwagen is met ernstig letsel naar het ziekenhuis vervoerd. De bestuurder van de personenwagen, een 30-jarige politieman uit Maassluis, is ter plaatse aan zijn verwondingen overleden. De man was een hondengeleider van de Haagse hondenbrigade, zo is te lezen op de Facebookpagina van Politiehonden Noord-Holland.

Gisteravond bereikte ons het trieste nieuws dat twee collega’s van de eenheid Politie Eenheid Den Haag in privé tijd...

Geplaatst door Politiehonden Noord-Holland op Dinsdag 2 februari 2021

De weg was enige tijd volledig afgesloten, het verkeer werd omgeleid via de Kanaaldijk. Voor het onderzoek naar de oorzaak van het verkeersongeval is de politie op zoek naar getuigen. Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Foto's

Stuur uw foto's naar onze redactie, dan plaatsen wij deze voor u.

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,989
Diesel1,752

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions