Clicky

 
Transport Online - Nieuwe bedrijfshal voor Albert van de Scheur

Nieuwe bedrijfshal voor Albert van de Scheur

Nieuwe bedrijfshal voor Albert van de Scheur
01-02-2021 11:50 | Bedrijfsnieuws | auteur Redactie

APELDOORN - Na ruim een jaar voorbereiding is vandaag de bouw gestart van de derde opslaglocatie van Albert van de Scheur, de hijs- en transport specialist uit Apeldoorn. Door de aanhoudend groeiende vraag naar hoogwaardige opslag voor machines & productielijnen met alle hijs en transportdienstverlening die hierbij hoort, heeft Albert van de Scheur Apeldoorn ingezet op verdere groei.

Om deze groei goed te kunnen waarborgen is de derde opslaglocatie een perfecte aanvulling voor de overige dienstverlening; Industrieel verhuizen, productielijnen verplaatsen en machine transport.

Albert van de Scheur heeft al ruim 7.500 M2 hoogwaardige opslagfaciliteit en breid nu uit met een bedrijfshal van ca. 1.500 m2, een extra buitenterrein en met alle faciliteiten zoals een laad dock en een dubbele bovenloopkraan.

Ook de derde locatie is op industrieterrein Apeldoorn Noord (II). Hiermee zijn alle warehouses binnen 500 meter van elkaar gevestigd.

“Juist in deze tijden zien we de ons partnership met onze klanten verder verstevigen. Opslag van machines is voor onze klanten erg belangrijk om de eigen productielocatie te ontlasten", aldus Peter Schoenmaker. Peter is de vierde generatie en algemeen directeur van het ruim 86 jaar oude hijs & transportbedrijf uit Apeldoorn.

Rond 1 Juli 2021 is de nieuwe bedrijfshal klaar en gereed voor machine opslag. Samen met bouwbedrijf Haafkes wordt de bedrijfshal gerealiseerd.

De hal wordt volledig duurzaam en energieneutraal gebouwd. Volledig in lijn met de visie van het bedrijf. De afgelopen jaren werd al veel geïnvesteerd in duurzaamheid. Met name in elektrische (compact) kranen, heftrucks en de meest duurzame rijdende bedrijfswagens.

Foto's

  • Vydraulics
    Vydraulics

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,944
Diesel1,572

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions