Transport Online - Total gaat voor 'wow-factor' bij toiletbezoek

Total gaat voor 'wow-factor' bij toiletbezoek

Total gaat voor 'wow-factor' bij toiletbezoek
01-02-2021 10:30 | Bedrijfsnieuws | auteur Redactie

DEN HAAG - Total Nederland is een samenwerking met ONE HUNDRED Restrooms aangegaan om haar gasten onderweg de beste toiletervaring te bieden. Hygiëne, gezondheid en comfort zijn de drie uitgangspunten van dit innovatieve concept, dat in eerste instantie bij drie snelwegvestigingen van Total in Nederland wordt geïmplementeerd: TOTAL Aurora in Leiderdorp (A4), TOTAL Oudenhorst in Woudenberg (A12) en TOTAL Oudegein in Nieuwegein (A2).

Het eerste station dat wordt verbouwd is TOTAL Aurora, welke op 5 maart de deuren van de vernieuwde toiletten opent. Eind voorjaar 2021 zijn ook de andere twee stations voorzien van het nieuwe concept.

Het met meerdere awards bekroonde design van ONE HUNDRED Restrooms is dé nieuwe standaard in veilige, hygiënische toiletten; een totaalbeleving waardoor een toiletbezoek in een ervaring van well-being verandert. De hoofdrol van hygiëne maakt de toiletten toekomstbestendig, zeker in een wereld waar dit steeds belangrijker wordt. Dit door de uitgebalanceerde mix van design, technologie en service.

Een greep uit de faciliteiten in de TOTAL-tankstations:

  • touchless oplossingen: entreebetaling zeep, kraan, toilet/urinoir spoelen
  • continue controle en onderhoud: dashboard, customer rating tool
  • bezettingslichten: een groen of rood LED-lampje dat laat zien of een toilet bezet is
  • zen-gevoel: gebruik van natuurlijke materialen, frisse geuren, vogelgeluiden, greenwall, indirecte verlichting
  • slimme spiegels: interactieve spiegels die bezoekers tijdens het wassen van de handen informeren, aanbiedingen uit de shop laten zien, file- en weerinformatie tonen
  • exclusief bij Total Aurora in Leiderdorp (A4): gratis gezondheidscheck – een slimme weegschaal meet in minder dan twee minuten belangrijke lichaamsparameters als gewicht, lengte, BMI, bloeddruk, zuurstofsaturatie

"We zijn heel enthousiast over de samenwerking met ONE HUNDRED Restrooms", zegt Geert Houbrechts, Directeur Retail bij Total. "De tankstationmarkt is enorm aan het veranderen. Niet in de laatste plaats vanwege de opkomst van nieuwe energiebronnen en de veranderende verwachtingen van gasten bij het bezoeken van een tankstation. We zien dat hygiëne, veiligheid en duurzaamheid een steeds meer prominente plek innemen in de keuze voor Total van onze gasten. Om aan deze gewijzigde verwachtingen te voldoen zijn innovatie en duurzame technologische oplossingen belangrijke pijlers. En op dat gebied is ONE HUNDRED Restrooms voor ons de juiste partner."

Mariellle Romeijn, mede-oprichter van ONE HUNDRED Restrooms: "We bieden met onze oplossing een nieuwe standaard in veilige toiletten, waarin we focussen op hygiëne, gezondheid en comfort. We hebben een innovatie- en datagedreven aanpak, waardoor we altijd vooroplopen in de markt. De 'wow-factor' creeëren in toiletruimtes, daar gaat het ons om."

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,852
Diesel1,492

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen