Clicky

 
Transport Online - Gordon schakelt advocaat in na beschuldigingen van Gerald Joling

Gordon schakelt advocaat in na beschuldigingen van Gerald Joling

Gordon schakelt advocaat in na beschuldigingen van Gerald Joling
31-01-2021 16:55 | Showbizz | auteur ANP

AMSTERDAM - Gordon is woest over de kritiek die hij krijgt vanwege zijn nieuwe hondje Toto. Nadat ook Gerard Joling zich heeft afgevraagd of de zanger wel voor het beestje kan zorgen, is de maat vol. Gordon laat zondag op Instagram weten dat hij een advocaat in de arm heeft genomen.

De zanger kreeg kritiek omdat Franse bulldogs vaak gezondheidsklachten hebben. Gerard zei vrijdag dat zijn voormalige televisiepartner vaker honden had, maar daar toen geen tijd voor had en dus misschien beter geen huisdier had kunnen nemen. Gordon reageerde boos op Instagram en sprak over "de zoveelste dolksteek" in zijn rug. Gerard zei zaterdagavond in RTL Boulevard dat de boze reactie van Gordon misschien kwam doordat hij weer aan de drank en drugs zat.

Die opmerkingen lijken voor Gordon de druppel te zijn geweest. "Ik vraag me werkelijk af waar men mee bezig is? De wereld staat in brand en het gaat over mijn hond? Ik ben een dierenbeul??", schrijft hij zondag op Instagram. "Na mijn afkickperiode en de gewelddadige overval vorig jaar heb ik op aanraden van mijn therapeut een hondje genomen. De band die ik nu al heb met Toto is onbeschrijfelijk leuk. De beste beslissing ooit! Dat het ras problemen heeft mag duidelijk zijn maar Toto is kerngezond, ademt gewoon normaal en is door diverse dierenartsen nagekeken afgelopen weken."

Dierenbeul

De zanger noemt het "walgelijk en verwerpelijk" dat hij als dierenbeul wordt betiteld. "Dat vervolgens mijn ex collega Gerard nog even zijn plasje over moet doen zegt meer over het karakter van hem. Ik ben in herstel en zal dat mijn hele leven blijven en ben dit jaar heerlijk clean begonnen. Er circuleren diverse filmpjes rond op internet van een ladderzatte meneer Joling die mij afgelopen 24 uur weer zijn toegestuurd. Ik zou eerst mijn eigen drankprobleem eens benoemen alvorens je kwetsende en onnodig grievende uitspraken doet aan het adres van een persoon die er tenminste openlijk voor uitkomt."

Daarom heeft Gordon een advocaat ingeschakeld. "Ik heb mijn advocaat opdracht gegeven de media die systematisch suggestieve en smadelijke artikelen plaatsen in rechte te betrekken en vanaf morgen te starten met een bodemprocedure of een kort geding om de smadelijke lasterlijk uitlatingen aan mijn persoon nu voor eens en voor altijd te stoppen."

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,959
Diesel1,576

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions
Logistieke Marktplaats

Geen advertenties gevonden

meer logistieke marktplaats