Clicky

 
Transport Online - OM verdenkt vader en twee zoons van moord of doodslag op 14-jarig meisje uit Almelo

OM verdenkt vader en twee zoons van moord of doodslag op 14-jarig meisje uit Almelo

OM verdenkt vader en twee zoons van moord of doodslag op 14-jarig meisje uit Almelo
27-01-2021 15:09 | Misdaad | auteur Redactie

ALMELO - [update 16:20 uur] Een vader en zijn twee minderjarige zoons uit Almelo blijven 30 dagen langer in voorlopige hechtenis. Dat oordeelt de raadkamer gevangenhouding van de rechtbank Overijssel. Het Openbaar Ministerie verdenkt hen van moord dan wel doodslag op een 14-jarig meisje uit Almelo.

De raadkamer gevangenhouding oordeelt dat er voldoende redenen zijn om de verdachten langer vast te houden. De vader en zoons worden verdacht van een ernstig feit en er is sprake van een geschokte rechtsorde. Ook is het onderzoek door de politie en het OM nog in volle gang.

Het lichaam van het 14-jarig meisje uit Almelo werd zondag 10 januari levenloos aangetroffen bij het Wendelgoor in Almelo. Donderdag 14 januari besliste de rechter-commissaris dat de drie voor 14 dagen in voorlopige hechtenis moesten blijven.

De zitting bij de raadkamer gevangenhouding is achter gesloten deuren, waar drie strafrechters oordelen over de voorlopige hechtenis. Na deze 30 dagen kan de gevangenhouding nog met maximaal 60 dagen worden verlengd. De latere zittingen van de minderjarige verdachten zijn ook achter gesloten deuren, meldt de rechtbank.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,983
Diesel1,614

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions