Transport Online - JobTrans breidt uit met nieuwe vestiging in Oosterhout

JobTrans breidt uit met nieuwe vestiging in Oosterhout

JobTrans breidt uit met nieuwe vestiging in Oosterhout
27-01-2021 09:59 | Bedrijfsnieuws | auteur Redactie

OOSTERHOUT - Met ingang van 1 februari 2021 opent JobTrans een nieuwe vestiging in Oosterhout. De uitbreiding naar Noord-Brabant onderschrijft de succesformule van JobTrans.

JobTrans biedt oplossingen voor zowel strategische als operationele vraagstukken binnen de transport- en logistieke sector. Denk hierbij aan vraagstukken op het gebied van duurzame personeelsbezetting, talentontwikkeling en rendementslekken, zoals: hoge verzuimpercentages en arbeidsmobiliteit. Met de komst van de nieuwe vestiging aan de Everdenberg 6 in Oosterhout is JobTrans vanaf 1 februari 2021 ook vertegenwoordigd in het zuiden van Nederland.

De vestiging staat onder leiding van Marco Boender. "Het biedt ons de ideale mogelijkheden voor de groei en uitbreiding van ons bedrijf. JobTrans is op weg naar landelijke dekking. Deze ambitie komt door de nieuwe vestiging in de provincie Noord-Brabant dichterbij", vertelt Henrik de Leeuw, directeur bij JobTrans.

Sterk in klantgerichte oplossingen

Expertise, fanatiek, flexibel, verwachtingen overtreffen, warm bad en innovatie zijn belangrijke pijlers binnen JobTrans. Deze kernwaarden zijn terug te vinden in de manier waarop JobTrans onder andere haar nascholingscursussen verzorgd.

"In een markt waar nascholingscursussen verplicht zijn, is namelijk belangrijk om onderscheidend te zijn. Het onderscheid dat JobTrans maakt is het bieden van klantgerichte oplossingen", aldus Marco Boender. Zo kan JobTrans haar nascholingscursussen op maat verzorgen om aan jouw specifieke wensen en behoeften te voldoen.

Indien gewenst wordt er een geheel nieuwe code 95-cursus ontwikkeld. JobTrans kan met haar flexibele invulling van lesmethode, inhoud en locaties aan elke wens op het gebied van code 95-cursussen voldoen.

Klanten van JobTrans presteren beter

Vanaf de oprichting - meer dan 10 jaar geleden - is JobTrans uitgegroeid tot een toonaangevend bedrijf in de transport- en logistieke sector. Of het nu gaat om rijopleiding B, BE, C en CE, cursussen of personeelsdiensten. Met meer dan 35 deskundige en fanatieke specialisten helpt JobTrans klanten beter te presteren. "Wij willen de beste blijven door voorop te lopen, vooruit te denken en verwachtingen te overtreffen. Werken met JobTrans zorgt voor meer rendement, gemak en innovatie", aldus Henrik de Leeuw.

JobTrans is gevestigd in Genemuiden, Harderwijk, Heerenveen en vanaf 1 februari 2021 ook in Oosterhout. 


Dit was een gesponsord artikel, zelf ook een gesponsord artikel plaatsen over uw bedrijf en/of -activiteiten? Neemt u contact met ons op voor de mogelijkheden: marketing@transport-online.nl

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,822
Diesel1,499

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions