Clicky


PAX Groep begint de week met twee nieuwe Volvo's

PAX Groep begint de week met twee nieuwe Volvo's
25-01-2021 10:06 | Nieuw Materieel | auteur Redactie

HEERENVEEN - PAX Groep is deze week goed begonnen. Het bedrijf nam twee nieywe Volvo's in gebruik. Deze Volvo's, een 6x4 en een 8x4 trekker voor zwaar transport, zijn in Heerenveen afgeleverd.

De werkpaarden met 540 pk zijn uitgerust met de allernieuwste technologische snufjes en zijn geheel naar wens opgebouwd. Beide krachtpatsters zijn speciaal opgebouwd voor dit type werk. Zo zijn ze uitgerust met de nieuwste I-shift versnellingsbak met kruipversnellingen. Dit maakt het onder meer mogelijk om met lage snelheid preciezer te manoeuvreren en in extreme situaties weg te kunnen rijden met een zware lading.

Daarnaast zijn ze luchtgeveerd en voorzien van dynamic steering, joystickbesturing voor de trailers en een uitgebreid veiligheidspakket. Bovendien is de 8x4 trekker zeer compact voor een 4-asser. 

In de eigen werkplaats zijn onder andere zelf de nieuwe kisten, luchtketels en lichten opgebouwd. Ook van binnen zijn de Volvo’s van alle gemakken voorzien. Volgens de chauffeurs is het fantastisch hoe gecontroleerd en soepel ze sturen en is het een waar genot om mee onderweg te zijn.

"Op naar vele uitdagende en bijzondere transporten!", aldus Thijs Postma van PAX Groep.