Transport Online - Urinerende vrouw slaat, schopt en bespuugt agenten bij aanhouding

Urinerende vrouw slaat, schopt en bespuugt agenten bij aanhouding

Urinerende vrouw slaat, schopt en bespuugt agenten bij aanhouding
22-01-2021 10:36 | Misdaad | auteur Redactie

BERGEN OP ZOOM - Donderdagmiddag heeft de politie op de Burgemeester van Hasseltstraat in Bergen op Zoom een 42-jarige Poolse vrouw aangehouden omdat zij tijdens een bekeuringsgesprek een agent op de borst sloeg en tegen zijn benen trapte en een andere politieman bespuugde.

Agenten surveilleerden donderdagmiddag op de Burgemeester van Hasseltstraat. De dienders werden donderdagmiddag tijden het surveilleren aangesproken door voorbijgangers die hen wezen op een vrouw die net geürineerd had bij de entree van het winkelcentrum. De agenten hielden de vrouw staande. Een van hen vroeg haar legitimatiebewijs om een bekeuring uit te schrijven. Hierop werd de politieman door de vrouw die naar alcohol rook tot twee keer toe op de borst geslagen en tegen de benen getrapt.

De vrouw werd aangehouden waarna ze één van de andere agenten bespuugde, het speeksel kwam op zijn handen terecht. Zeker mede vanwege de Coronapandemie had dit grote impact op de politieman. Tegen de verdachte wordt proces-verbaal opgemaakt, meldt de politie.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

De rijverboden voor deze week: maandag 3 mei t/m zondag 9 mei

Alle Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,902
Diesel1,532

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen