Clicky

 
Transport Online - Netwerk Int. Transport & Logistiek kiest voor opvallende IVECO S-WAY

Netwerk Int. Transport & Logistiek kiest voor opvallende IVECO S-WAY

Netwerk Int. Transport & Logistiek kiest voor opvallende IVECO S-WAY
21-01-2021 16:00 | Nieuw Materieel | auteur Redactie

DINXPERLO - Zoals de naam van het bedrijf doet vermoeden is Netwerk Int. Transport & Logistiek groot geworden door netjes te werken. Bij de komst van een 4x2 trekker heeft het transportbedrijf gekozen voor een nieuwe kleurstelling, zodat hun nieuwe IVECO S-WAY met 460 pk extra opvalt in de Achterhoek. Al ruim 20 jaar maakt Netwerk Int. Transport & Logistiek B.V. faam met de opvallende donkergroene trekkers met onder andere een rode zonneklep en een geel dak.

Daar kwam onlangs verandering in, omdat Netwerk Int. Transport & Logistiek heeft gekozen voor een nieuwe uitstraling bij haar langeafstandstrekkers. In goed overleg is bij het kleurontwerp van de IVECO S-WAY gekozen voor een overwegend rode dieseltruck met gele accenten, waarmee ze veel blikken vangen op de Nederlandse en Duitse wegen. Het allround transportbedrijf uit Dinxperlo vervoert voor haar opdrachtgevers alle denkbare goederen die in een oplegger passen. Netwerk Int. Transport & Logistiek beschikt daarnaast over een distributiecentrum met 2.500 m² aan op- en overslagruimte, zodat zij als logistieke dienstverlener hun klanten compleet kunnen ontzorgen.

Betrouwbaar product

Met veel plezier rijdt Netwerk Int. Transport & Logistiek al jaren met IVECO’s. Zij kunnen daarbij bouwen op een betrouwbare aandrijflijn, waardoor de voertuigen een minimale stilstand kennen. Door de komst van de IVECO S-WAY kiest Netwerk Int. Transport & Logistiek bewust voor een prachtige langeafstandstrekker met een laag brandstofverbruik. Het woog daarbij in grote mate mee dat zij vertrouwen op de standvastige relatie met IVECO Schouten Doetinchem.

Hierdoor was de keuze voor een S-WAY met een EGR-loze Cursor 11 dieselmotor al snel gemaakt. IVECO is namelijk de enige vrachtwagenleverancier die geen uitlaatgasrecirculatie of een actieve roetfilter toepast en toch de Euro VI eisen respecteert. Het gepatenteerde Hi-SCR systeem zorgt voor een aanzienlijke verlaging van de uitstoot van roetdeeltjes en een zelfstandige reiniging van de passieve roetfilter. Netwerk Int. Transport & Logistiek hoeft daardoor de eerste 450.000 kilometer geen rekening te houden met het vervangen van het filterelement.

Multifunctionele ADR-trekker

Netwerk Int. Transport & Logistiek gaat met haar nieuwe dieseltruck hoofdzakelijk stukgoed distribueren van en naar Duitsland. Toch is de langeafstandstrekker breder inzetbaar en kan het hiermee gevaarlijke stoffen vervoeren, omdat de IVECO S-WAY volledig ADR is uitgerust. Daarbij beschikt de chauffeuse over alle luxe aan boord in haar thuis weg van huis. Zo kan zij gebruik maken van diverse rijassistentiesystemen die uiterst efficiënt samenwerken met de krachtige 12-traps geautomatiseerde versnellingsbak. Deze kent de beste koppelgewichtsverhouding en de langste olieverversingsinterval in zijn klasse, waardoor de IVECO S-WAY pas na 150.000 kilometer toe is aan de eerste onderhoudsbeurt. Iedereen binnen Netwerk Int. Transport & Logistiek is dan ook erg blij met komst van de IVECO S-WAY!

Foto's

 • Jeco
  Jeco
 • J.Roeland
  post nl
 • Ruud Hagens
  Ruud Hagens
 • J.Roeland
  MEGA-POL-TRANS

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Foto's

Stuur uw foto's naar onze redactie, dan plaatsen wij deze voor u.

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,130
Diesel1,748

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions