Clicky

 
Transport Online - Johan Derksen ambassadeur van politieke partij Code Oranje

Johan Derksen ambassadeur van politieke partij Code Oranje

Johan Derksen ambassadeur van politieke partij Code Oranje
21-01-2021 15:53 | Politiek & Verkiezingen | auteur ANP

GROLLOO - Johan Derksen wordt ambassadeur van Code Oranje, de landelijke politieke beweging van Richard de Mos die in maart meedoet met de Tweede Kamerverkiezingen. De vaste gast van Veronica Inside "staat, net als Code Oranje, pal voor de vrijheid van meningsuiting", aldus de nieuwe partij.

"Het begint er steeds meer op te lijken dat we in Nederland de vrijheid van meningsuiting zwijgend ten grave dragen. De vrijheid van meningsuiting ligt onder vuur dankzij een leger van beroepsgekwetsten. De gedachtepolitie staat paraat om je te knevelen als je je op andermans tenen begeeft", aldus lijsttrekker Richard de Mos.

Derksen: "Richard is vorige week bij mij geweest om de Basiself van Code Oranje toe te lichten. Pal staan voor de vrijheid van meningsuiting staat bij hen met stip op nummer 1 en daar kan ik mij uiteraard geheel in vinden. De totale vertrutting van de samenleving waarin niks meer gezegd kan worden, hangt me behoorlijk de keel uit."

Op 28 september van vorig jaar werd De Mos als lijsttrekker voor de Tweede Kamerverkiezingen van 2021 gepresenteerd. Advocaat Peter Plasman is zijn running mate, zoals de partij het noemt.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,959
Diesel1,576

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions
Logistieke Marktplaats

Geen advertenties gevonden

meer logistieke marktplaats