Clicky

 
Transport Online - Nieuw distributiecentrum onlinesuper Picnic eerder open

Nieuw distributiecentrum onlinesuper Picnic eerder open

Nieuw distributiecentrum onlinesuper Picnic eerder open
19-01-2021 10:49 | Bedrijfsnieuws | auteur ANP

BERKEL EN RODENRIJS - Onlinesuper Picnic zal zijn nieuwe distributiecentrum in Berkel en Rodenrijs versneld in gebruik nemen. De opening stond eigenlijk voor het einde van dit jaar gepland, maar door de sterke groei van de onderneming wordt deze dit voorjaar geopend.

Mede door de coronacrisis is Picnic de laatste tijd sterk gegroeid. Mensen kiezen er, naast gemak, ook uit veiligheidsoverwegingen steeds vaker voor om boodschappen thuis te laten bezorgen. Het is niet voor het eerst dat Picnic naar eigen zeggen sneller dan voorzien zijn capaciteit uitbreidt. Vorig jaar ging het distributiecentrum in Apeldoorn ook al eerder open dan gepland.

Het distributiecentrum in Berkel en Rodenrijs biedt straks werk aan ongeveer 500 medewerkers. Behalve in Berkel en Rodenrijs, Rotterdam en Apeldoorn zijn er distributiecentra gevestigd in Diemen, Eindhoven en Utrecht. Later dit jaar opent Picnic een geheel gerobotiseerd distributiecentrum in Utrecht. Bezorging via Picnic is in ruim honderd plaatsen mogelijk.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions
Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,138
Diesel1,830

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Logistieke Marktplaats

Geen advertenties gevonden

meer logistieke marktplaats