Transport Online - Duitse Hegelmann Group breidt uit naar de VS

Duitse Hegelmann Group breidt uit naar de VS

Duitse Hegelmann Group breidt uit naar de VS
18-01-2021 15:50 | Buitenland | auteur Redactie

BRUCHSAL - Het Duitse transport- en logistiekbedrijf Hegelmann Group breidt uit naar de Verenigde Staten. Het transportbedrijf begint zijn activiteiten in Noord-Amerika als Hegelmann USA. Het hoofdkantoor in Chicago zal begin januari volgend jaar beginnen met het leveren van transport- en logistieke diensten. Voor de eerste drie jaar staat een investering van circa tien miljoen euro gepland voor de groei van de nieuwe Amerikaanse vestiging. Hegelmann is van plan in de toekomst meer Noord- en Midden-Amerikaanse markten te openen. De eerstvolgende bestemming is Canada.

In het eerste jaar moeten er in de VS minstens 15 nieuwe banen worden gecreëerd. Het wagenpark bestaat in eerste instantie uit tien standaard vrachtwagens. Later wordt de vloot uitgebreid met vrachtwagens op LNG of elektriciteit. "We hadden al overwogen om eind 2019 uit te breiden naar de VS. We willen een wereldwijde organisatie worden die haar diensten aanbiedt op de Europese, Noord-Amerikaanse en Aziatische continenten. We geloven dat we door hard en eerlijk te werken een succesvolle, ambitieuze onderneming kunnen worden, en een gestaag groeiende speler worden op de Amerikaanse en Noord-Amerikaanse markt", legt Andrew Jasinskas uit, die als Head of Business Development van de Hegelmann Group verantwoordelijk is voor de Amerikaanse expansie.

Hegelmann heeft al banden met de Amerikaanse markt. "We bieden logistieke diensten aan voor onze Amerikaanse partners in Europa en zijn daarom al goed ingeburgerd", aldus Jasinskas. Hegelmann is van plan om in het eerste jaar van uitbreiding ongeveer twee miljoen euro te investeren in strategische groei en operationele activiteiten. In het tweede en derde jaar volgt nog eens acht miljoen euro. Er zijn onder meer de aankopen van trailers, thermische trailers, platforms, silo's en autotransporters gepland.

De Hegelmann Group is een internationale transportdienstverlener. Hegelmann Express GmbH, is gevestigd in Bruchsal, Baden-Württemberg. Het familiebedrijf biedt sectoroverschrijdende standaard-, speciaal- en expresvervoer en is gespecialiseerd in tijdkritische leveringen voor de automobiel-, zware industrie en voedingsmiddelenindustrie. Daartoe beschikt Hegelmann over een modern wagenpark met meer dan 4.000 voertuigen en een breed scala aan speciale uitrusting. Het bedrijf, opgericht in 1998, heeft meer dan 7.000 mensen in dienst in 26 vestigingen in heel Europa.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,817
Diesel1,494

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions