Transport Online - Vrouw komt om het leven door ongeluk op A2 bij Nieuwegein

Vrouw komt om het leven door ongeluk op A2 bij Nieuwegein

Vrouw komt om het leven door ongeluk op A2 bij Nieuwegein
13-01-2021 19:33 | Ongevallen | auteur ANP

NIEUWEGEIN - [update 22:40 uur] Een 29-jarige vrouw uit Den Bosch is bezweken aan haar verwondingen, die ze opliep bij een ongeval op de A2 bij Nieuwegein. Een 31-jarige man uit Den Bosch ligt gewond in het ziekenhuis. Het gaat om de kickbokskampioen Robin van Roosmalen, die gewond raakte, en zijn zus Melissa van Roosmalen. Dat heeft Hicham Elgaoui van sportschool Fighting Talents in Den Bosch, waar Robin van Roosmalen trainde, bevestigd.

Bij het ongeval woensdagmiddag was een personenauto en een vrachtwagen betrokken. De chauffeur van de vrachtwagen is aangehouden.

Robin van Roosmalen is bij bewustzijn, zegt Elgaoui. De Bossche kickbokser werd eerder in twee verschillende klassen wereldkampioen bij kickboksbond Glory. Die organisatie sprak woensdagavond op Twitter medeleven uit richting de familie van Robin en Melissa.

De toedracht van het ongeval is nog niet duidelijk. Ooggetuigen zeiden dat de twee op de vluchtstrook stonden en toen zijn aangereden. De politie onderzoekt de zaak en vraagt getuigen zich te melden.

De A2 was vanuit Den Bosch in de richting Utrecht urenlang afgesloten.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,917
Diesel1,564

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen